Atractii

Statiunea Poiana Brasov este situata pe creasta Muntilor Carpati, la o altitudine de 1700 metri deasupra nivelului marii. Rizzo Boutique Hotel este situat la 13 km de orasul Brasov si 170 km de capitala Bucuresti.

Poiana Brasov ofera diverse sporturi de iarna, inclusiv schi si snowboard pe partiile din jur si patinaj (la un patinoar vis-a-vis de hotel). Pe tot parcursul anului este o locatie superba pentru drumetii in padure si pe uscat, ATV-uri (toate autovehiculele de teren), excursii cu jeep, si altele.

Orasul medieval Brasov va ofera numeroase situri de interes, inclusiv Biserica Luterana din secolul 14, care se mandreste cu cea mai mare orga din lume si o mare sinagoga restaurata. Vizitatorii se pot bucura de zona si de alte facilitati cum ar fi un cazinou, o arena profesionala de hochei pe gheata, un parc de apa in interior si un parc de aventuri in padure.

Nu in ultimul rand, cei mai curajosi oaspeti ai nostri sunt invitati sa viziteze faimosul Castel Dracula situat la 25 de kilometri de hotelul nostru …