Activitati de vara in Poiana Brasov

sursa foto: sejurturism.ro

sursa foto: sejurturism.ro

Cum sezonul cald este abia la început, făcându-și loc în viețile noastre de ceva mai bine de o săptămână, ne-am găndit că ar fi o ocazie numai bună pentru a vă prezenta câteva activități de care vă puteți bucura vara aceasta în Poiana Brașov.

De la activitățile în aer liber până la cele indoor, de la sporturi, trasee montane și până la plimbări de relaxare, vara în Poiana Brașov oferă tot ce și-ar putea dori un turist aflat în concediu la munte.

Pentru cei aflați în căutarea unei aventuri, drumurile „ascunse” în Masivul Postăvarul par a fi răspunsul. Iubitorii sportului pot alege să practice tenis de câmp pe terenurile special amenajate în stațiune, minigolf și handbal pe terenul din zona Lacului Poiana, sau chiar schi pe iarbă.

Tot pe lac se pot face plimbări cu bărci și hidrobiciclete, iar alergările și mersul pe jos sunt favorizate de terenul cu pante reduse și de numeroasele alei străjuite de păduri de conifere. Pentru copii există de asemenea un miniparc de distracții, iar cei mai mari se pot distra jucând bowling, biliard ori alte jocuri electronice.

La capitolul „excursii” punctăm Castelul Bran, dar și un tur al municipiului Brașov, cu vizitarea principalelor obiective. O atracție deosebită în Poiana Brașov este Centrul de Echitație, aflat în nordul stațiunii. Centrul dispune de un grajd cu o capacitate de 26 de cai, cu toate anexele necesare, de un menaj de 70 x 50 metri și de un teren de sport multifuncțional.

Dacă vă gândiți că nu aveți timp să vă bucurați de toate plăcerile oferite de Poiană, lăsați această idee în urmă. Hotelul nostru vă pune la dispoziție camerele sale pentru o ședere cât mai lungă și mai plăcută și o experiență de neuitat.