Cinci activitati pe care le puteti face in Poiana Brasov iarna aceasta

sursa foto: newsbv.ro

sursa foto: newsbv.ro

2017 este abia la început, iar sezonul de iarnă continuă chiar și după încheierea sărbătorilor și petrecerilor de Revelion. Tocmai de aceea vrem ca pentru acest debut de an să vă prezentăm o serie de activități pe care le-ați putea practica în Poiana Brașov astfel încât să aveți parte de un concediu memorabil.

Unul dintre primele lucruri pe care le puteți face în Poiană vă vor aduce cu siguranță pe una dintre pârtiile de aici. În ultima lună a anului trecut au fost inaugurați 25 de kilometri de pârtie, alcătuind astfel cel mai mare domeniu schiabil din țară. Indiferent de experiența pe care o aveți sau de compania cu care veniți însoțit, fie că vorbim de o escapadă cu prietenii sau un concediu cu familia, veți găsi cu siguranță o pârtie pe care să vă puteți distra împreună.

De asemenea cei prezenți în această perioadă în Poiana Brașov pot închiria ATV-uri ori snowmobile cu care să traverseze zona. Prețul pentru o astfel de activitate este de 250 de lei pe oră, iar senzația și peisajele pe care le puteți descoperi sunt cu siguranță unice. Dacă preferați liniștea, să știți că se pot organiza inclusiv plimbări cu sania, nu doar cu ATV-urile.

O activitate ceva mai specială o constituie echitația. Contra sumei de 80 de lei pe oră vă puteți urca pe șaua unui cal și puteți cutreiera pădurile din împrejurimi însoțit de un instructor. Pentru cei care vor să se adăpostească de frigul de afară există alternativa minigolfului, un joc mai puțin cunoscut la noi, ce se poate practica în interior, la adăpostul căldurii.

Nu în ultimul rând trebuie să știți că primăria a inaugurat anul trecut un centru de agrement cu o suprafață de peste 5.000 de metri pătrați. Acesta dispune de opt piste profesioniste de bowling, trei mese de biliard, o sală de jocuri pentru copii cu jocuri electronice, mese de air-hockey, minibaschet sau minifotbal, dar și o sală de cățărare cu o suprafață de 250 de metri pătrați, cu pereți de escaladă pentru trei tipuri de dificultate și o capacitate de 10 persoane simultan.

Concluzia noastră e că ar fi bine să profitați de câteva zile în Poiana și să încercați măcar câteva dintre activitățile enumerate mai sus. Noi vă așteptăm și vă punem la dispoziție ofertele noastre de cazare!