Iata ce puteti face in Brasov de 1 Decembrie

sursa: bzb.ro

Dacă aveți în plan să petreceți mini-vacanța aceasta de 1 Decembrie în Brașov, să știți că aveți o mulțime de activități la care puteți participa.

Spre exemplu în Piața Tricolorului manifestările vor începe de la ora 10:00 cu un serviciu religios, urmat de o ceremonie militară la care vor participa opt batalioane. Defilarea acestora urmează a avea loc pe Bulevardul Eroilor până în jurul orei 11:00.

Piața Sfatului va găzdui la ora 12:00 „Hora Unirii” și un scurt spectacol folcloric, iar de la 12:30 la Centrul Cultural Reduta va avea loc un spectacol oferit de Orchestra Populară „Țara Bârsei”. Tot de la ora 12:00 Uniunea Junilor Brașoveni va fi prezentă în Piața Unirii, acolo unde de la ora 13:00 este pregătit un alt spectacol folcloric.

Pe 1 decembrie se inaugurează și cea de-a doua ediție a salonului de carte Bookfest Brașov. Acesta va fi deschis până în data de 4 la Aula Universității Transilvania, acolo unde vor fi prezente cele mai importante edituri din România. În cadrul evenimentului vor avea loc mai multe întâlniri cu autorii români, dar și o sesiune de scurtmetraje românești.

Voi ce planuri aveți pentru Ziua Națională de anul acesta? Veți merge la paradele organizate în marile orașe ale țării?