Cabral promoveaza Poiana Brasov intr-un clip devenit viral pe internet

Cabral spune că fiecare dintre noi este un agent turistic ce poate promova locurile frumoase din România cu o poză sau un material video. El, de exemplu, a fost în Poiana Brașov și a realizat un filmuleț prin care să vă convingă să ajungeți cât mai curând în zonă.

Secvențele filmate nu doar că sunt deosebite, însă pot face pe oricine să se îndrăgostească numaidecât de peisajele oferite de Poiana Brașov. Cu echipamentul din dotare și cu placa sub tălpi, Cabral traversează pârtiile din Poiană invitând turiștii să vină și să le descopere chiar ei.

Asta după ce sfârșitul săptămânii trecute a adus un număr impresionant de schiori pe pârtiile din Poiană: în total, de vineri până duminică s-au înregistrat aproximativ 95 de mii de treceri prin turnicheţii de la mijloacele de transport pe cablu, ziua cea mai bună fiind sâmbătă, 23 ianuarie, când s-a urcat de aproape 40 de mii ori.

Clipul realizat de Cabral s-a distribuit rapid pe internet, strângând peste 800 de share-uri pe Facebook. Îl puteți urmări dacă dați un simplu click pe poza de mai jos:

cabral_play