Se intampla in Brasov: Calaverii teutoni se intorc la Cetatea Feldioara intre 3 si 4 septembrie

cavalerii teutoni

sursa foto: pozeq.net

Chiar dacă vara își consumă în această perioadă ultimele zile, sezonul festivalurilor din Brașov nu se oprește, ci continuă cu cea de-a șasea ediție a Festivalului „Cavalerii teutoni se întorc în Cetatea Feldioara”.

În primul weekend de toamnă din acest an, între 3 și 4 septembrie Cetatea Feldioara va fi ocupată de cei care se află la originea civilizației săsești dezvoltate în acea zonă: cavalerii teutoni.

„Pe parcursul celor două zile vor fi prezenți artiști locali, artiști de marcă ai județului, dar și personalități marcante ale muzicii populare și ale muzicii pop, alături de cavaleri, domnițe și menestreli, care vor ajuta la înscrierea acestei manifestări în ciclul festivalurilor de reconstituire istorică din România”, a declarat Adrian Vălușescu, șeful serviciului cultural din cadrul Centrului Cultural „Reduta” Brașov pentru BizBrașov.

Festivalul va debuta pe 3 septembrie la ora 16, atunci când va avea loc parada și deschiderea oficială. Pe parcursul zilei veți putea urmări Cimpoierii de Transilvania, Paladinii de Terra Medies și trupa Lolplay. În ziua de duminică, după parada de la ora 13 vă așteaptă un spectacol de muzică medievală cu Cimpoierii de Transilvania și demonstrații de artă medievală cu Paladinii de Terra Medies. De la ora 15 organizatorii au pregătit un program cu copiii de la Liceul Petru Rareș Feldioara, urmat de reprezentațiile orchestrei „Plaiuri Transilvane”, ale grupului de soliști „Țara Bârsei”, un recital Nicolae Furdui Iancu și, în cele din urmă un concert Bere Gratis începând cu ora 21.

Nu uitați să urmăriți constant blogul și să dați un like paginii noastre de Facebook pentru a fi la curent cu cele mai importante festivaluri și evenimente din Brașov!