Cand va fi deschis oficial sezonul de schi in Poiana Brasov?

Sezonul de schi se va deschide în Poiana Brașov în doar câteva zile: mai exact sâmbătă, pe 23 decembrie. Primăria Municipiului Brașov, în parteneriat cu Asociația de Turism Poiana Brașov au pregătit pentru această ocazie mai multe evenimente ce vor începe la ora 13 și vor dura până la ora 18.

Cu această ocazie pe scenă vor urca cei de la Direcția 5, iar principalul eveniment al zilei va fi coborârea pârtiei Bradul cu făclii de către reprezentanții școlilor de schi din Poiana Brașov. Mai mult, în jurul orei 15 Moș Crăciun va sosi și el cu sania sa și cu multe cadouri pentru copiii de pe pârtie.

Poiana Brașov cuprinde cel mai mare domeniu schiabil din România, cu 25 de kilometri de pârtie. În funcție de nivelul de dificultate, pârtiile pot fi dedicate amatorilor, precum pârtia Drumul Roșu, de 5 kilometri lungime, schiorilor de nivel mediu, unde avem pârtia Sulinar și porțiunea superioară a pârtiei Lupului, dar și celor experimentați, unde recomandăm pârtiile Ruia și Subteleferic.

Nu uita că de anul acesta a intrat în vigoare și un regulament al pârtiilor din Poiană care să îi ajute pe turiști să fie mai organizați. Poți citi mai multe despre acesta aici, astfel încât atunci când ajungi pe una dintre pârtii să știi ce poți și ce nu poți face. Iar dacă ai nevoie de cazare în Poiana Brașov îți prezentăm ofertele noastre speciale de care poți profita în această iarnă.