Am castigat premiul pentru cel mai bun boutique hotel din Romania

Rizzo Boutique Hotel

World Travel Awards este una dintre cele mai importante decernări de premii din zona de travel din lume. Mai mult, cei de la The Wall Street Journal au catalogat evenimentul drept „Oscarurile industriei”.

În acest an a avut loc ediția cu numărul 23, acolo de unde pentru prima oară Rizzo Boutique Hotel s-a întors acasă cu un trofeu: cel mai bun boutique hotel din România. Premiul a fost acordat de un juriu format exclusiv din experți internaționali în industrie.

Hotelul nostru se află la a patra nominalizare consecutivă în cadrul acestei categorii, reușind să atragă atenția juriului și în anii 2013, 2014 și 2015.  Puteți accesa profilul hotelului nostru din cadrul evenimentului aici.

N-am fi reușit acest lucru fără ajutorul vostru, prilej cu care vrem să vă mulțumim! De asemenea, dorim să vă anunțăm că în semn de recunoștință am prelungit ofertele speciale de demipensiune și pensiune completă de pe site cu încă trei luni, până pe 15 decembrie. Toate ofertele noastre se bucură de certificatul de excelență din partea TripAdvisor.

Vă așteptăm alături de noi în continuare și vă promitem experiențe dintre cele mai plăcute!