Acesta este clipul in care Brasovul este prezentat drept cel mai bun oras din lume

Brașov, România

Sursa foto: boscoloromania.ro

Pornind de la celebrul slogan al unui brand de bere un brașovean a realizat un clip despre orașul său natal și l-a urcat pe Youtube cu titlul „Brașov: Probably the best city in the world”; sau în traducere liberă, „Brașov: probabil cel mai bun oraș din lume”.

Realizat la începutul anului, acesta a depășit deja 200.000 de vizualizări și numeroase comentarii atât din partea românilor, cât și a străinilor care au venit în vizită aici.

Cu o durată de aproximativ 12 minute, clipul evidențiază principalele atracții ale orașului cu cadre scurte și concrete, încercând să cuprindă cât mai multe dintre posibilitățile pe care le au turiștii care aleg să-și petreacă aici concediul.

Printre activitățile pe care le puteți face odată ajunși în Brașov se numără vizitele la Biserica Neagră, Parcul Zoologic, Turnurile Alb și Negru sau bastioanele din oraș. De asemenea în împrejurimi se pot vizita Castelul Bran, Muntele Tâmpa sau parcul de distracții Aventura Parc. Dacă vreți să aflați mai multe despre acestea, am povestit mai pe larg pe subiect aici.

Materialul integral poate fi urmărit aici. Poate că Brașovul nu este „cel mai bun oraș din lume”, însă cu siguranță este de o frumusețe aparte și păstrează un loc special în inimile tuturor celor care l-au vizitat vreodată. Vouă ce părere v-a lăsat orașul ultima oară când ați trecut pe aici?