Doua videoclipuri despre frumusetea orasului Brasov fac senzatie pe internet

Internetul este un loc minunat tocmai pentru că prezintă oameni, povești ori locuri minunate. În urmă cu ceva timp, un videoclip senzațional ce prezenta orașul Brașov a devenit viral pe rețelele sociale, fiind privit de peste 170 de mii de oameni într-o săptămână.

This is Brașov„, acesta este titlul materialului realizat de un brașovean despre orașul ce i-a servit drept casă în ultimii 30 de ani. Filmulețul este narat în limba engleză, filmat cu o dronă și surprinde perfect frumuseţile oraşului de sub Tâmpa. Are o durată de 3 minute și jumătate și îl puteți vedea integral mai jos:

În urma succesului de care s-a bucurat videoclipul inițial, autorii săi au postat pe internet și continuarea sa. Privit dintr-o nouă perspectivă, orașul Brașov este acum prezentat în noapte, atunci când luminile ce îl acoperă îi evidențiază frumusețile nocturne. Sub numele de „This is Brașov – City Lights” cel de-al doilea filmuleț din serie oferă imagini cel puțin la fel de frumoase ca primul.

Noi nu ne putem decide care viarantă a orașului este mai frumoasă, astfel că pentru a vă putea bucura de o experiență completă în Brașov, vă invităm să petreceți cât mai mult timp aici, pentru a avea ocazia de a-l vizita atât ziua cât și noaptea. Iar atunci când sunteți în căutarea unei pauze ori a unui somn bun, noi vă oferim cazarea de care aveți nevoie.