Doua evenimente la care sa participi luna aceasta in Brasov

venin

Știm că e luna noiembrie și deja cei mai mulți dintre noi își fac deja planuri cu privire la sărbătorile de iarnă; plus de asta, toți amatorii de sporturi de iarnă așteaptă cu interes venirea zăpezii și deschiderea pârtiilor pentru a se putea bucura de un concediu ideal la munte în această iarnă. Cu toate astea dacă iei în calcul varianta unei vizite timpurii în Brașov trebuie să știi că există chiar și acum o mulțime de activități și evenimente la care poți participa. Două dintre ele ți le vom prezenta și noi în rândurile ce urmează!

Pentru iubitorii de vin există Transylvania Wine Fair, târgul ce a ajuns anul acesta la cea de-a cincea ediție. Acesta urmează să aibă loc între 10 și 12 noiembrie la Brașov Business Park și reunește producători, importatori și distribuitori de vinuri, băuturi alcoolice, cafea, ciocolată, trabucuri, tutun, dar și accesorii pentru vinuri, reviste și bloguri de specialitate.

Dacă alegi să participi vei putea degusta cele mai bune vinuri de pe piață și vei fi la curent cu noile produse, având de asemenea șansa de a cumpăra vinurile preferate la prețuri speciale. Organizatorii au pregătit chiar și showuri culinare, masterclassuri și concerte, iar dacă reprezinți zona de horeca sau ești un producător ori distribuitor de vin te poți întâlni cu alți oameni din industrie și puteți discuta în cadrul unei zone private numite Business Lounge.

Începând cu luna noiembrie în Poiana Brașov este deschisă expoziția „Venin – frumuseți de neatins„. Aceasta se va afla la Centrul de Agrement și Divertisment până la sfârșitul lunii martie 2018 și va prezenta turiștilor unele dintre cele mai periculoase animale din lume. În cadrul expoziției vei putea admira diverse arahnide, insecte, amfibieni și șerpi și vă veți afla față în față cu unele dintre cele mai veninoase specii.

„Vă provocăm să lăsați prejudecățile și teama de animalele veninoase la poarta Centrului de Agrement și Divertisment din Poiana Brașov și să descoperiți frumusețea unică a exponatelor noastre vii. Nu sunt specii pe care ai dori să le întâlnești în mediul natural, dar le poți admira în siguranța expoziției noastre, deoarece aceste vietăți extrem de interesante provin din locuri exotice și greu accesibile nouă. Vă invităm să profitați de această oportunitate și să aflați de ce aceste frumuseți nu pot fi atinse, ci doar privite în expoziția noastră”, se arată în comunicatul organizatorilor.

Așadar ai ce alege dacă ți-ai planificat un weekend în Brașov perioada următoare. Nu uita să verifici și ofertele noastre speciale de cazare între timp!