Expozitia Craciunul cu masti va fi prezenta in luna decembrie la Castelul Bran

sursa foto: rolandia.eu

sursa foto: rolandia.eu

Cei de la Castelul Bran par a profita de fiecare ocazie pentru a oferi momente unice vizitatorilor. După ce castelul a putut fi închiriat în noaptea de Halloween, sărbătorile de iarnă reprezintă o nouă oportunitate pentru a ieși din tipare.

Începând cu 10 decembrie Castelul Bran va fi gazda expoziției naționale „Crăciunul cu măști – Brezaia din Rucărul de Argeș”, ce conține piese de mobilier și de decorațiuni specific muscelene, dar și o serie de fotografi vechi. Bineînțeles că elementul central al expoziției vor fi măștile.

Evenimentele de la Castel debutează, însă, cu Târgul de Crăciun amplasat în Parcul Regal. Acolo veți putea găsi vin fiert, ceaiuri aromate, ciocolată, jucării dar și alte surprize. Târgul va fi deschis până la jumătatea lunii ianuarie.

Mai mult, la intrarea în castel va fi amenajată o expoziție de pictură cu tematica „Ho-Ho-Ho! La Castelul Bran!”. Vernisajul va avea loc pe 6 decembrie, exact atunci când Moș Nicolae va ajunge la Bran cu diplome și cadouri pentru elevii care au participat cu lucrări.

Tot din 10 decembrie, timp de o lună în fiecare sfârșit de săptămână la Castelul Bran vor fi prezente ansambluri populare din județul Brașov care vor prezenta colinde și obiceiuri strămoșești.

Ce părere aveți despre inițiativele organizate la Castelul Bran în ultima perioadă? Vă gândiți să profitați de ofertele lor de sărbători?