Festivalul Art’ec va avea loc intre 20 si 27 septembrie în comuna Cristian

sursa foto: cinemagia.ro

sursa foto: cinemagia.ro

Cea de-a doua ediție a Festivalului de Cultură Art’ec va avea loc între 20 și 27 septembrie în comuna Cristian, din județul Brașov. Spre deosebire de anul trecut, de această dată festivalul va dura opt zile, în loc de șapte, și va conta pe prezența unor actori renumiți.

Marcel Iureș, George Mihăiță, Andi Vasluianu, Lia Bugnar sau Maria Obretin vor urca pe scena Casei de Cultură din comuna Cristian, oferind publicului un total de opt piese de teatru; printre acestea se numără reprezentații precum „Păi… despre ce vorbim aici, domnule?”, „C.E.O Directorul Executiv”, „7 dintr-o lovitură”, „Romeo şi Julieta”, „La ţigănci” sau „Împreună”.

Muzica clasică, opera, baletul, jazzul sau chiar muzica autentică populară nu vor lipsi de la această a doua ediție a festivalului.

În premieră, anul acesta va avea loc și o seară de carte, unde sunt invitaţi să citească şi să îşi întâlnească publicul din zona Braşovului, dar și pe turiști veniți la festival, scriitori tineri cum ar fi Ana Barton, Cristina Nemerovschi, Dan Coman sau Mihail Vakulovski.

Tot în premieră, Art’ec propune părinţilor şi viitorilor părinţi o conferinţă de parenting susţinută de Monica Reu, preşedintele Asociaţiei pentru Comunicare Non-violentă şi Ioana Chicet-Macoiveiciuc, cea mai îndrăgită bloggeriţă de parenting din online-ul românesc.

Festivalul Art’ec va găzdui şi expoziţii permanente şi semi-permanente de pictură, fotografie şi sculptură dar şi un show al mentalistului Vlad Grigorescu, fost concurent la Românii au Talent.