Tot ce trebuie sa stiti despre Festivalul Vinului

Festivalul Vinului

Sursa foto: n4.md

De-a lungul timpului am povestit pe blog de evenimente de tot felul, atât din Brașov, cât și din împrejurimi. Și pentru că nu de mult am vorbit despre Oktoberfest, cel mai important festival al berii, am considerat că e ok din partea noastră să ne adresăm și iubitorilor de vin: povestea de azi e despre Festivalul Vinului, ce va avea loc între 5 și 6 noiembrie la Râșnov.

Mai exact în Piața Unirii, acolo unde va fi redeschisă piața agroalimentară a orașului, ce a fost recent modernizată, dar și unde vor urca pe scenă nume precum Veta Biriș, Ducu Bertzi, Leo Iorga, Adi Ordean sau Mircea Baniciu.

Festivalul Vinului se află în acest an la prima ediție, iar organizatorii promit participarea unor case de vinuri și crame reputate, apreciate nu doar în România, ci și peste hotare. Evenimentul este organizat de Primăria Râșnov, în colaborare cu Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Râșnov.

În cortul de 300 de metri pătrați care va fi amplasat în Piața Unirii veți putea degusta diverse sortimente de vinuri și, desigur, să-l achiziționați ulterior pe cel preferat! La eveniment vor participa 13 crame din România, dar și una din Republica Moldova. Iar pentru a ne asigura că informațiile au fost livrate corespunzător v-am pus mai jos și afișul festivalului!

Până atunci, însă, așteptăm să ne spuneți ce vin preferați și cu ce ocazie vă place să vă bucurați de el.

festivalul_vinului_afis