Monopostul de Formula 1 al celor de la Renault ajunge la Brasov

renault-romania

foto: tvr.ro

De câte ori în viață ai ocazia să vezi de-aproape un monopost de Formula 1? Mai ales dacă acesta le aparține celor de la Renault și este pilotat de Nico Hülkenberg și Jolyon Palmer.

Anul acesta Renault sărbătorește 40 de ani de prezență în Formula 1, prilej cu care aduce în România monopostul R.S. 17 cu care piloții săi concurează în Grand Prixurile sezonului. Totodată aceștia vor aduce în țara noastră și unul dintre cele mai avansate simulatoare de racing din lume.Evenimentul a debutat pe 15 septembrie la Timișoara, în weekendul trecut a fost la București, iar următoarele destinații vor fi Constanța, Brașov și Iași.

În Brașov acesta va ajunge pe 13 octombrie și va fi prezent în cadrul Coresi Shopping Resort până pe 15 octombrie. În limita locurilor disponibile cei prezenți vor putea urca în scaunul în care se antrenează cei mai buni piloți din marele Circ. Dacă ești pasionat de motorsport vei putea de asemenea să iei contact și cu noul Renault Megane R.S. direct de la salonul auto de la Frankfurt prin intermediul unei experiențe VR.

În weekend piloții Renault au terminat pe locurile 15 și 16 cursa de Formula 1 din Malaezia, în timp ce în clasamentul general al sezonului neamțul Nico Hülkenberg se află pe locul 10, iar coechipierul său, britanicul Jolyon Palmer pe locul 17. De asemenea în clasamentul constructorilor Renault se situează pe poziția a șaptea.