Inceputul sezonului de schi a fost marcat de un spectacol impresionant in Poiana Brasov

sursa foto: stirileprotv.ro

sursa foto: stirileprotv.ro

Bucuroși că în sfârșit a venit iarna la munte, monitorii de schi au făcut spectacol sâmbătă seară, pe pârtia Bradul din Poiana Brașov.

Instructorii au coborât cu torțele aprinse, sub privirile a zeci de turiști entuziasmați. Momentul, care marchează începutul sezonului de schi avea loc în anii trecuți în luna decembrie, însă din cauza lipsei zăpezii anul acesta a avut loc abia la jumătatea lunii ianuarie.

Școlile de schi din Poiana Brașov s-au întrecut sâmbăta seară în spectacole care mai de care mai incendiare. De la defilare nu au lipsit nici elevii de-o șchioapă, care s-au descurcat onorabil.

Răzvan Banesiu, monitor de schi spune că: „Noi îi luăm din grădiniță de la 3 ani și obiectivul nostru este ca într-un sezon să poate stăpâni schiuletele.”

Deși până acum pe pârtii mare parte din zăpadă a fost artificială, administratorii sunt optimiști și speră că sezonul de schi se va prelungi până la primăvară.

Eu zic că în Poiana Brașov până în aprilie se va putea schia. Din câte puteți constata, ne ajută și vremea,” a declarat Miklos Gantz, managerul Brașovului.