Pe 19 si 20 mai turistii prezenti in Brasov pot participa la unul dintre cele mai spectaculoase maratoane din lume

Anul acesta Maratonul Internațional Brașov ajunge la ediția cu numărul IV și va avea loc în zilele de 19 și 20 mai. Acesta este totodată și unul dintre cele mai spectaculoase maratoane din lume, fiind inclus de către Culture Trip într-un top 20 din punct de vedere al peisajului. Într-un clasament ce include maratoane precum cel din New York, Jakarta, Amsterdam sau Rio de Janeiro, articolul explică de ce Maratonul Internațional Brașov oferă niște panorame cu adevărat impresionante.

Participanții vor putea alege în acest an între nu mai puțin de opt curse, dintre care două în premieră. Acestea sunt următoarele: maraton (42 km), semimaraton (21 km), cursa de 10 km, cursa de 5,7 km, necompetitivă și necronometrată, în scop caritabil 100%, team run (4 x 10,7 km), cursa copiilor (500 m & 1 km), cros universitar (2,5 km) și cros de 2,5 km.

Detalii despre înscriere poți găsi aici, însă ține cont de faptul că data limită este pe 15 mai. Fiecare participant va beneficia de un kit de concurs constând în diverse produse și servicii, precum un cip de cronometrare, tricoul oficial, un număr de concurs, o medalie de finisher, o diplomă personalizată, dar și produse de la parteneri.

Maratonul Internațional Brașov nu reprezintă doar o bună oportunitate de a face sport, ci și o ocazie prin care turiștii pot vedea principalele obiective turistice din oraș, precum Piața Sfatului, Biserica Neagră, Strada Sforii, Turnul Alb sau Turnul Negru.

foto: facebook.com/maratonulbrasov/