Sfarsitul lui noiembrie aduce la Brasov festivalul de jazz si blues

Între 24 și 26 noiembrie în Brașov va avea loc cea de-a patra ediție a festivalului Brașov Jazz & Blues Festival.

Cele trei zile de festival vin cu nu mai puțin de șase concerte din partea trupelor Chat Noir Quartet (Italia), Submotion Orchestra (Marea Britanie), Luiza Zan & Hungarian All Stars (România/Ungaria), Per „The Bass Viking” Mathisen Super Trio (Norvegia/Strael/Marea Britanie), The Jimmys (Statele Unite) și Sharrie Williams & Band (Statele Unite).

Dintre acestea, Chat Noir Quartet și Submotion Orchestra vor cânta pentru prima oară în România chiar în prima zi a festivalului, joi pe 24 noiembrie. Toate concertele vor avea loc pe scena Teatrului „Sică Alexandrescu”.

Pe lângă spectacolele muzicale, festivalul va avea și trei workshopuri tematice, intitulate „Despre Blues și Viața de Muzician”, „Workshop de Chitară” și „Secretele Blues-ului”. În incinta teatrului va fi de asemenea organizată și expoziția „4 ani de sunete fanzin”, în care vor fi expuse fotografii de la mai multe evenimente muzicale.

Prețului unui bilet la festival va costa 75 de lei în prima și cea de-a doua seară, respectiv 95 de lei în ultima seară.

jazz-brasov