Intre 1 si 11 septembrie va avea loc o noua editie Oktoberfest in Brasov

sursa foto: oktoberfestromania.ro

Toamna va începe cum nu se poate mai bine anul acesta: cu 11 zile pline de bere în cadrul celui mai mare festival de acest gen din Brașov. Oktoberfest va avea loc în 2016 între 1 și 11 septembrie în Complexul Sportiv Ion Țiriac, acolo unde veți putea găsi sute de hectolitri de bere, zeci de grătare cu cârnăciori autohtoni și foarte multe concursuri.

Oktoberfest a ajuns în Brașov în 2009 și de atunci crește din ce în ce mai mult de la an la an. Tradiția germană a fost adoptată cu succes în orașul nostru, aducând cu ea multă bere, muzică nemțească, fanfară, specialități culinare bavareze și un cort imens. Leul bavarez încoronat la Brașov a devenit stema Oktoberfestului autohton.

Festivalul va începe cu o paradă formată din oameni îmbrăcați în costume tradiționale germane și cu o căruță plină cu butoaie cu bere. Parada va pleca din fața Primăriei, va continua traseul pe Strada Mureșenilor, Poarta Ecaterinei, punctul final fiind la Complexul Sportiv Ion Țiriac.

Nu e nevoie să fiți amatori de bere pentru a veni, ci doar să aduceți cu voi cheful de distracție și voia bună, pentru că Oktoberfest nu înseamnă doar o băutură rece, ci mai degrabă poveștile născute în spatele ei. Noi vă recomandăm să mergeți, iar apoi vă așteptăm să ne spuneți cum v-ați simțit!