Ce spuneti de o aventura in Parc Aventura din Brasov?

Aventura

sursa foto: cheilegradistei.ro

În așteptarea zilelor călduroase (care ne-au atras puțin atenția săptămâna trecută) venim cu o recomandare care să vă ajute să aveți parte de un concediu inedit petrecut în Brașov. E vorba de Parcul Aventura din Brașov, unul dintre acele locuri de care nu ai cum sa nu te bucuri, indiferent că alegi sa-i faci o vizită cu familia sau cu prietenii.

Cu 14 trasee de dificultăți diferite, Parc Aventura îi pune la încercare atât pe cei mici, cât și pe cei maturi și dornici de o experiență aparte. Fiecărui traseu îi aparține o anumită culoare care indică nivelul de dificultate; în total în parc puteți găsi 6 culori diferite.

Cele mai ușoare trasee sunt cele mov, patru la număr, recomandate copiilor sub 8 ani. Acestea au un sistem de securitate fără manipularea carabinierelor, pentru un nivel maxim de siguranță. În scara ierarhică urmează două trasee galbene, pentru copiii de peste 8 ani și pentru adulții începători; înălțimea maximă a acestor trasee este de 3 metri.

Cele trei trasee verzi sunt de asemenea destul de ușoare, având o înălțime maximă de 6 metri, însă ele vă pot ajuta să vă obișnuiți cu ideea jocului, înainte să mergeți mai departe. Cu o dificultate medie vin cele două trasee albastre; acestea sunt considerate cele mai plăcute deoarece sunt în același timp solicitante, dar și distractive.

Pentru o dificultate sporită Parc Aventura vine cu două trasee roșii și unul negru; acestea necesită deja o forță și o tehnică sporite și oferă un nivel maxim de adrenalină.

În plus, pe lângă toate aceste variante aveți la dispoziție și alte două aventuri pe cinste: „Marea Tiroliană peste lac” are o lungime de 111 metri și o înălțime de 3 metri deasupra unui lac, în timp ce jocul de „Închide ochii și sari” implică o săritură în gol de la 16 metri înălțime.

Dacă vă decideți să mergeți, puteți consulta lista de prețuri de pe site, dar și filmulețul de mai jos.