S-au deschis partiile din Poiana Brasov

sursa foto: discoverpoiana.ro

sursa foto: discoverpoiana.ro

25 de kilometri de pârtie s-au inaugurat în această săptămână în Poiana Brașov, cu două săptămâni mai devreme față de anii precedenți. Aceștia alcătuiesc cel mai mare domeniu schiabil din țară, cu o lungime record pentru România.

Stratul de zăpadă măsoară aproape un metru pe vârful muntelui și depășește 50 de centimetri la baza sa. Pentru începători există o pârtie specială de 5 kilometri lungime, numită Drumul Roșu, în timp ce schiorii de nivel mediu se pot bucura de pârtia Sulinar și porțiunea superioară a pârtiei Lupului. Dacă aveți ceva experiență în domeniu, să știți că pârtiile Ruia și Subteleferic vor fi deschise ceva mai târziu, după ce va mai crește stratul de zăpadă.

La capitolul prețuri trebuie să știți că o urcare în vârf de pârtie costă 20 de lei pentru adulți și 10 pentru copii, cartela de urcare și coborâre este 25 de lei, respectiv 17 lei, iar abonamentul pentru o zi întreagă costă 145 de lei și 80 de lei, indiferent de pârtia din Poiana Brașov pe care vă aflați.

Vă așteptăm să vă bucurați de vremea frumoasă și de atracțiile turistice de sezon din Poiana Brașov! Nu uitați să aruncați un ochi peste ofertele speciale pe care vi le-am pregătit pentru această perioadă.