Partiile din Poiana Brasov se pregatesc pentru weekendul prelungit de 1 decembrie

Un lucru bun la această săptămână lucrătoare este faptul că ea are doar trei zile: practic o începem luni și o terminăm miercuri, exact înainte de weekendul prelungit în care avem sărbătoarea Sfântului Andrei și Ziua Națională de 1 Decembrie. Pentru că patru zile de relaxare nu au făcut rău nimănui, noi ne gândim c-ar fi o idee excelentă să profiți de acest moment și să te relaxezi puțin alături de cei dragi, lăsând deoparte gândurile care altfel nu te-ar lăsa să te bucuri de niște binemeritate zile libere.

Pentru că iarna ne bate la ușă noi îți recomandăm Poiana Brașov, una dintre principalele atracții turistice ale sezonului rece. Iar atunci când vorbim de atracții turistice principale ne referit în mod evident la pârtiile de schi din Poiană. E bine să știi că tunurile de zăpadă au fost puse în funcțiune încă de acum o săptămână pe partea superioară a masivului Postăvarul, iar temperaturile au fost excelente pentru a putea fi create stocuri de zăpadă artificială.

Administratorii pârtiilor și-au propus să facă depozite de zăpadă pe pârtiile Drumul Roșu, Lupului, Sulinar și Subteleferic, iar în funcție de condițiile meteo e posibil chiar ca de 1 decembrie să se poată schia. Dorin Drăgoi, managerul pârtiilor domeniului schiabil din Poiana Brașov a declarat, conform bzb.ro, că la ora actuală nu știe „dacă de 1 decembrie vom putea deschide pârtiile din Poiana Braşov. Noi ne străduim, suntem aici 24 din 24 de ore şi urmărim prognozele.”

Chiar dacă sezonul de schi nu va fi deschis oficial de Ziua Națională pârtiile din Poiană rămân în continuare un punct de interes pentru turiștii care vor să se relaxeze câteva zile la munte. Anul trecut domeniul schiabil a fost deschis în prima jumătate a lunii decembrie, deci există premise îmbucurătoare și pentru iarna aceasta.