In Poiana Brasov vor fi amenajate trei trasee de mountain bike

mountain bike

sursa foto: youtube.com

Planul prin care în Poiana Brașov urmează să fie realizate trei trasee de mountain bike a fost anunțat la începutul anului și se află în prezent în faza de proiectare. 

Este vorba despre două trasee de coborâre (downhill) situate în partea vestică a domeniului schiabil, între pârtiile Subteleferic și Lupului și despre un traseu pentru familii și copii în partea estică, între Poiana Brașov și Poiana de Jos. Fiecare traseu va avea aproximativ 5 kilometri.

În această perioadă, partenerii noștri de la Clubul Sportiv Joy Bike Brașov lucrează la proiectul tehnic. Aceștia sunt în etapa de măsurători topografice de precizie, operațiune destul de anevoioasă din cauza terenului accidentat. După primirea proiectului, vom trece la etapa elaborării studiului de impact„, a declarat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, conform adevarul.ro.

Mai sunt câteva etape de îndeplinit și autorizații de obținut înainte ca amenajările propriu-zise să poată începe, însă important este că au fost făcuți primii pași.

În clipul de mai jos veți putea vedea cam ce presupune să faci mountain bike în Poiana Brașov. Noi abia așteptăm să fie finalizat noul proiect și să încercăm cele trei noi trasee!