Saptamana Comediei va avea loc intre 9 si 15 mai la Brasov

sursa foto: yorick.ro

sursa foto: yorick.ro

Știm că abia ce a luat sfârșit mini-vacanța de Paști, însă nu e nevoie să vă întristați: motive de distracție și relaxare încă se mai găsesc! De exemplu, în perioada 9 – 15 mai la Brașov va avea loc cea de-a patra ediție a festivalului național de teatru „Săptămâna Comediei”.

Festivalul va cuprinde nu mai puțin de opt spectacole în premieră, dar și momente artistice organizate în aer liber. Printre spectacolele prezente în cadrul Teatrului Sică Alexandrescu se numără „Efecte Colaterale”, „Titanic Vals” sau „Între noi e totul bine”, în timp ce Sala Patria va fi gazda unor filme de comedie precum „Testamentul nou nouț” sau „Boeing Boeing”.

Pentru prima oară în cadrul „Săptămânii Comediei” vor avea loc și spectacole de teatru stradal gratuite. Acestea vor avea loc în parcul Tractorul, parcul Trandafirilor și în Piața Sfatului.

Deschiderea oficială va avea loc pe 9 mai, de la ora 20, când în Sala Mare va rula piesa „Musca Spaniolă”, a Teatrului Evreiesc de Stat. Biletele la un spectacol variază între 10 și 65 de lei. Programul complet îl puteți găsi chiar pe site-ul oficial al festivalului.