In noiembrie se deschide Superland Brasov, cel mai mare loc de joaca pentru copii din sud-estul Europei

sursa foto: facebook.com/superland.romania

Cel mai mare loc de joacă pentru copii din sud-estul Europei poartă numele de Superland și se întinde pe o suprafață de 17 mii de metri pătrați. Deschiderea sa urmează să aibă loc în luna noiembrie a acestui an, iar investiția ar valora aproximativ 10 milioane de euro.

Superland Brașov vine cu o zonă specială pentru copiii mai mari de patru ani alcătuită dintr-un labirint imens, organizat pe patru niveluri. Acesta va cuprinde tobogane, trambuline, locuri speciale pentru cățărat, trasee cu obstacole și bazine cu mingi. Copiii sub patru ani au și ei zona lor, unde siguranța primează. Acolo vor exista diverse tobogane adaptate vârstei celor mici.

Superland Brașov va atrage turiștii și prin Luna Park, o zonă de aproximativ 400 de metri pătrați în care vor fi amplasate un carusel, un pendul, precum și mașini zburătoare. Tot aici copiii se vor putea bucura de mașinile de bumping alimentate de baterii și echipate cu pistoale laser, dar și de jocuri electronice și un spațiu special în care părinții să se poată juca împreună cu cei mici.

Copiii mai mari de șase ani se vor putea relaxa într-o zonă echipată cu console conectate la ecrane de mari dimensiuni, unde se vor putea juca jocuri video și descoperi cinematograful 8D, cu o vedere panoramică de 360 de grade. În incinta complexului va exista de asemenea și un simulator de schi ce poate susține trei persoane simultan și poate fi închiriat cu sau fără instructor. Pe lângă locul de joacă la Superland vor exista și cinci camere speciale pentru cei care doresc să organizeze petreceri cu animatori; aceștia pot fi de la prinți și prințese la super-eroi, pirați sau vrăjitoare. Mai mult, cei mici vor putea picta, vor putea face puzzle-uri și vor putea juca diverse jocuri menite să le testeze cunoștințele în cadrul unui club creativ.

La Superland vor fi și zone de relaxare, magazine, dar și cafenele și restaurante. Pentru că spațiul de joacă este mare copiii vor avea brățări speciale și vor putea fi urmăriți de părinți pe telefonul mobil în orice moment. În plus Superland va avea 120 de angajați, dintre care mai mult de jumătate vor fi animatori și îngrijitori pentru copii.