Lord of the Dance revine la Brasov cu spectacolul Dangerous Games

descărcareCelebra trupă de dans irlandez Lord of the Dance va prezenta la Brașov noua versiune a show-lui creat de Michael Flatley. Evenimentul va avea loc pe data de 7 octombrie, la Sala Sporturilor.

Beneficiind de o abordare nouă și neașteptată, „Dangerous Games” propune publicului momente coregrafice incendiare – la propriu, efecte vizuale, jocuri de lumini și laser.

Surpriza acestui show va dezvălui brașovenilor ceea ce până nu demult ținea de domeniul filmelor SF: uimitorului spectacol i-au fost adăugate și proiecții holografice 3D, un sistem ce oferă iluzii optice tridimensionale, pentru o experiență unică.

În noul spectacol lupta dintre forțele binelui și cele ale răului e dusă la extrem cu ajutorul efectelor speciale, încrâncenarea personajelor din poveste atingând cote maxime. Aceleași două frumuseți se luptă pentru dragostea lui Lord Of The Dance – interpretat cu mare succes de carismaticul James Keegan.

Brașovenii vor vedea 21 de scene de dans, în care efectele speciale, jocurile de lumini, efectele pirotehnice spectaculoase, costumele noi și viu colorate și muzica dramatică vor pune în valoare zecile de personaje ce dansează cu o acuratețe maximă.

Prețurile biletelor pentru spectacolul din 7 octombrie 2015 sunt următoarele:

– 300 lei (categoria VIP)
– 250 lei (categoria 1)
– 200 lei (categoria 2)
– 150 lei (categoria 3)
– 100 lei (categoria 4)