Brasovul pregateste un festival care sa rivalizeze cu Untold

Red Music Festival

Red Music Festival este numele evenimentului pregătit pentru vara lui 2017 care să rivalizeze cu cel mai mare festival din România, Untoldul de la Cluj-Napoca.

E vorba despre o asociație înregistrată în Craiova care dorește ca în perioada 17 – 23 iulie 2017 să aducă în Brașov nume precum Tiesto, Armin van Burren, Afrojack, Alan Walker, The Chainsmokers sau Martin Garrix. Pe lângă scena principală, ce ar urma să fie în parcarea Coresi Shopping Resort, organizatorii mai propun amplasarea unor alte scene secundare în Parcul Tractorul, la Cetățuie, în zona fostului Stadion Municipal, în Centrul Civil și în Poiana Brașov.

Red Music Festival ar urma să conțină mai multe manifestări artistice, culturale și sportive, precum concerte de muzică electronică, diverse concursuri și competiții sportive, workshopuri, dar și proiecții de filme sau street dance.

Nu uitați că vorbim despre un proiect, deci nu este nimic concret încă, asta deși ideea de a avea un al doilea Untold în România, ba chiar unul situat în centrul țării este destul de atrăgătoare. Noi suntem tare curioși despre cum și dacă va evolua conceptul, astfel c-o să vă ținem la curent cu noile informații. Dacă Red Music Festival urmează într-adevăr să se întâmple în Brașov vara viitoare, sfatul nostru este să vă planificați atent concediile ținând cont de aspectul ăsta!

Sursa info & foto