Trei evenimente la care sa mergi in luna iunie in Brasov

Pentru noi luna iunie este un moment de relaxare şi de reconectare cu evenimentele culturale din Braşov. Aşadar, mai jos sunt o parte dintre evenimentele ce vor avea loc luna aceasta.

10 iunie @ Lac Noua între orele 09:00 şi 15.00
Cei de la Braşov Heroes sunt la a V-a ediţie a cursei cu obstacole a comunităţii, în care celebrează responsabilitatea socială. Ei consideră că faptele bune sunt la modă, iar prin evenimentele lor promovează curajul de a spune ce gândești și bucuria de a trăi alături de oameni care empatizează cu perseverența de a depăși obstacolele inerente vieții de zi cu zi. Dinamismul acestui eveniment s-a construit în cinci ediții în jurul generozității a peste 5.000 de oameni: Braşov Heroes.

Dacă ţi-ai dorit vreodată să fii supereroul cuiva, acum ai ocazia. Înscrie-te într-o cursă cu obstacole și, prin taxa de participare sau printr-o donație, îi ajuți să-și îndeplinească obiectivul. Mai multe detalii: http://www.brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro/

14 iunie @ Teatru Particular Braşov de la ora 19:00
În urmă cu aproape opt ani s-a născut un Teatru Particular. A fost o finalizare a unui act izvorât din curaj, dar mai ales din pasiune. Fondatoarea acestui spaţiu de artă este Dorina Roman, actriţă consacrată şi prin pregătire, dar mai ales, lucru rar, prin vocaţie.

Dorina Roman a mai ştiut să aducă pe lângă ea şi câţiva coechipieri, nu mulţi, poate nu chiar cele mai răsunătoare nume din branşă ale momentului, dar care ştiu bine să spună ceea ce este de spus. Apoi un repertoriu atent ales şi munca tenace şi-au spus cuvântul, iar luna această se sărbătoresc opt ani de activitate şi de spectacole de neuitat. Mai multe detalii: http://www.teatrulparticularbrasov.ro/

15 iunie @ Concert Goran Bregović între 17:30 şi 23:30
Ţi-ai dorit vreodată să mergi la un concert Goran Bregović, dar nu ai avut ocazia până acum? Pe 15 iunie, Observatorul de Covasna – cel mai important cotidian din județul Covasna aniversează 15 ani de existență cu un super concert Goran Bregović și a sa celebră Wedding & Funeral Orchestra, care va avea loc la Sfântu Gheorghe – stadionul Sepsi OSK.

Mai multe detalii: https://covasnamedia.ro/events/landing_ro/event.html