Despre noi

Descoperă povestea noastră

Rizzo Boutique Hotel este locul perfect de relaxare în Poiana Brașov
Hotelul este adăpostit printre liniștea brazilor din stațiunea Poiana Brașov, situat pe creasta Muntilor Carpaţi. Schiorii și călătorii ce își doresc să se bucure de o atmosferă odihnitoare și de un loc plăcut într-un decor pastoral vor găsi aici spațiul ideal. Lasă-te surprins de facilitățile locului și de atmosfera cochetă a unuia dintre cele mai bune boutique hoteluri din România.

Confort și odihnă

Hotelul dispune de 46 camere spațioase în care cele mai mici detalii – de la finețea cearceafurilor la dușurile cu jet, ecrane LCD și internet wireless – au fost puse la punct pentru a oferi oaspeților noștri o ambianță cât mai plăcută. Opt apartamente au fost create pentru cazarea oaspeților care doresc să se bucure de spațiozitatea unei camere de zi, bucătarie și bar.

Un răsfăț culinar

Sala de mese a hotelului este elegantă și oferă o vedere spre frumoasa pădure de brazi. O bucătărie modernă de înaltă calitate ne permite satisfacerea unei varietăți de gusturi și oferă un mic dejun bogat și apetisant pentru a începe ziua. Pentru cei care doresc divertisment après-ski sau relaxare la sfârșitul unei zile aglomerate, o băutură și o gustare sunt disponibile la barul nostru ospitalier. În timpul verii, veranda barului îi invită pe oaspeții noștri să savureze o băutură pe fundalul unui peisaj pitoresc.

Relaxare la piscina interioară

Pentru cei ce vor să se relaxeze înotând într-un decor montan, trebuie să știți că hotelul vă pune la dispozție o piscină acoperită. Acolo veți găsi un bazin încălzit, șezlonguri comode și vă puteți bucura de asemenea de un spațiu pentru saună și jacuzzi.

Sporturi de iarnă

Poiana Brasov ofera diverse sporturi de iarna, inclusiv schi si snowboard pe partiile din jur si patinaj (la un patinoar vis-a-vis de hotel). Pe tot parcursul anului este o locatie superba pentru drumetii in padure si pe uscat, ATV-uri (toate autovehiculele de teren), excursii cu jeep, si altele.

Orașul Brașov

Orasul medieval Brasov va ofera numeroase situri de interes, inclusiv Biserica Luterana din secolul 14, care se mandreste cu cea mai mare orga din lume si o mare sinagoga restaurata.

Castelul Bran

Nu in ultimul rand, cei mai curajosi oaspeti ai nostri sunt invitati sa viziteze faimosul Castel Dracula situat la 25 de kilometri de hotelul nostru. Te invităm să vizitezi acest punct de atracție și să descoperi una dintre cele mai fascinante povești din istoria României.