Pregatiri de Paste

Paștele este una din ocaziile în care vrem să ne liniștim, să ne bucurăm împreună cu familia de aer proaspăt (mai ales că este primăvară) și să ne reconectăm cu natura.

Conform unui comunicat publicat în luna aprilie a anului 2014 de către Asociația Națională de Turism Rural, Economic și Cultural (ANTREC), anul trecut aproximativ 70.000 de români și-au petrecut Paștele la pensiunile din țară, cele mai vizitate regiuni fiind Maramușes, nordul Olteniei, Neamț și județul Brașov. Din cele aproximativ de 5.000 de pensiuni prezente în România, pe perioada Paștelui aproximativ 70% din cele 100.000 de locuri sunt ocupate, ceea ce indică interesul românilor de a petrece această mică vacanță într-un loc liniștit și departe de aglomerația urbană.

“Este normală preferinţa românilor pentru pensiunile din sate, în special în perioada de Paşte, atunci când dorim cu toţii să beneficiem de un mediu liniştit, cu tradiţii, alături de familie. De altfel, de Paşte, turismul rural reprezintă, în continuare, prima opţiune turistică a românilor pentru ţara noastră. Este drept, vremea ploioasă a constituit un impediment şi au fost turişti care au renunţat la sejururile lor însă, cu toate acestea, gradul de ocupare al pensiunilor de Paşte a rămas destul de ridicat”, a declarat Maria Stoian, preşedintele fondator al ANTREC.

 

Anul acesta Paștele va fi în data de 5 aprilie (cel Catolic) și în data de 12 aprilie (cel Ortodox). 3 zile petrecute la o pensiune sau hotel în natură pot contribui considerabil la reducerea stresului zilnic și la căpătarea energiei pentru tot restul primăverii!

Printre activitățile pe care le poți desfășura în Poiana Brașov, sunt incluse: drumețiile în pădure, ATV-uri (toate autovehiculele de teren), excursii cu jeep și altele, dar și vizitarea orașului medieval Brașov și a castelelor din împrejurimi (Castelul Dracula și Castelul Peleș), situate la doar câteva zeci de kilometri de hotelul nostru.

Poți afla mai multe despre oferta noastră pentru perioada Paștelui aici:

 http://www.rizzohotel.ro/special-offers/oferta-de-paste-60-europersoana.html

Vă aşteptăm cu drag! Rezervările se fac la telefon, 0368-100 160 sau pe mail, la email: rezervari@rizzohotel.ro.

 

 

Sursă informații: http://www.mediafax.ro/social/aproape-70-000-de-romani-au-mers-la-pensiuni-de-paste-12499874