Patru activitati pe care le poti face la munte in weekendul acesta

 

Ne pregătim pentru ultimul weekend cald al acestui an, chiar dacă în ultimele zile temperaturile s-au răcit considerabil. Cu toate acestea vom avea oportunitatea de a ne bucura de o nouă zi de sâmbătă însorită înainte ca frigul să își facă simțită cu adevărat prezența. În acest sens îți prezentăm patru activități pe care le-ai putea face zilele următoare în Brașov și în împrejurimile sale.

1. Zbor cu parapanta / bungee jumping. Dacă vrei să te bucuri de senzația oferită de un zbor cu parapanta o poți face chiar în Poiana Brașov, în timp ce pentru bungee juping puteți alege varianta Cheile Râșnoavei. Ambele opțiuni reprezintă o modalitate inedită de a evada din cotidian, fie și pentru câteva zeci de minute.

2. Aventura Parc. Un parc de aventură se poate dovedi alegerea potrivită pentru a face trecerea de la sezonul cald la cel rece. Aventura Park Brașov vine în întâmpinarea turiștilor cu jocuri, tiroliene, corzi și piese din lemn, fiind destinat deopotrivă adulților, dar și celor mici.

3. Canionul 7 Scări. Este una dintre cele mai interesante atracții din zonă, iar dacă nu ai apucat să îl vizitezi până acum o poți face negreșit. Canionul 7 Scări este unic în Europa de Est și datează încă din mezozoic. Defileul este format din şapte scări din metal cu înălţimi între 2,5 şi 15 metri, care îi dau numele şi care se transformă în cascade când volumul de apă al pârâului Şapte Scări creşte.

4. Bisericile săsești. Bisericile fortificate săsești din Țara Bârsei sunt cunoscute prin amalgamul de tradiții cu care întâmpină turiștii. Iar drumul până acolo poate fi realizat simplu, cu o tură cu bicicleta pe un traseu special amenajat, adecvat oricărei persoane.

Tu ce alte alternative pentru a-ți petrece timpul liber la munte mai cunoști?