Un fotograf italian care a vizitat Brasovul spune ca s-a simtit suspendat intre secolele XXI si XV

Foto: universityequipe.com

Francesco Biestro este un fotograf și scriitor de origine italiană ce a vizitat România în acest an, iar ulterior și-a împărtășit opiniile pe blogul său, universityequipe.com. Acesta a vizitat Transilvania și recunoaște că s-a îndrăgostit de ea și de castelele medievale prezente acolo. Francesco a caracterizat Transilvania drept „un loc fantastic care devine și mai magic în timpul iernii.”

Scopul călătoriei sale a fost acela de a surprinde viața locuitorilor din Europa de Est, iar în acest sens a călătorit de la București spre Transilvania, a vizitat Castelul Bran, cel din Hunedoara, precum și Cetatea Brașov.

Pe blogul său Franceso Biestro spune că s-a găsit suspendat între secolele XXI și XV. „M-am aflat deodată în mijlocul a două epoci, suspendat undeva între secolele XXI și XV, cu primul care încearcă să-l împingă pe al doilea afară din scenă, dar cu cel din urmă care opune rezistență și nu se dă plecat. Am întâlnit pe șosele mașini de lux, camioane moderne, dar și un număr destul de mare de căruțe trase de cai cu nări aburinde într-o dimineață rece de noiembrie.”

Mai multe poze din aventurile sale în România pot fi descoperite pe contul său de Instagram. Acesta își ilustrează călătoriile din perspective cunoscutului personaj Disney Eeyore.