Ce trebuie sa stii despre targul de Craciun ce va avea loc in Brasov anul acesta

Ne pregătim să intrăm în atmosfera sărbătorilor de iarnă, iar anul acesta, la fel ca în fiecare an, Piața Sfatului din Brașov va găzdui un nou târg de Crăciun. Acesta va fi inaugurat în data de 1 Decembrie, zi devenită deja simbolică în ceea ce privește aprinderea iluminatului de sărbătoare. Târgul de Crăciun va lua sfârșit abia pe 13 ianuarie.

Autoritățile vor oferi spre închiriere comercianților 39 de căsuțe, dintre care 15 vor fi destinate produselor de artizanat, decorațiunilor specifice sărbătorilor de iarnă sau produselor hand-made, 20 vor fi pentru produse alimentare și 4 pentru băuturi calde precum ceaiul, cafeaua, vinul sau țuica fiartă.

Târgul de Crăciun din Brașov reprezintă deja o tradiție, iar turiștii din toată țară aleg să-l viziteze pentru a se putea bucura întâi de toate de atmosfera unică a sărbătorilor de iarnă. Momentan nu există informații suplimentare despre tot ceea ce implică activitatea celor șase săptămâni în care târgul va fi deschis, însă ne putem aștepta la o serie de concerte și spectacole tematice, precum și la inaugurarea unui brad de Crăciun.

Tu ți-ai făcut planuri pentru sărbătorile din acest an? Nu uita că te așteptăm cu oferte speciale atât de Crăciun, cât și de Revelion!