Video: unde poti schia in Masivul Postavarul?

Chiar dacă sezonul de schi nu a început încă, mult nu a mai rămas până ce ne vom putea bucura din nou de activitățile de iarnă favorite. Munții din țara noastră oferă posibilități nenumărate, iar pârtiile sunt din ce în ce mai multe de la an la an, doar în Masivul Postăvarul fiind șapte.

Pe zona superioară, până în platoul Ruia, poți descoperi pârtiile Drumul Roșu, Kenzel, Lupului sau Sulinar, în timp ce pe cea inferioară puteți opta pentru una dintre pârtiile Bradul, Drumul Roșu, Lupului, Stadion, Sulinar sau Subteleferic.

Pregătirile pentru sezonul de shi din Poiana Brașov sunt în toi, mai ales că vremea pare să țină cu turiștii. Stratul de zăpadă în Postăvarul are deja câțiva centimetri buni, iar mașinile de producere a zăpezii artificiale au fost pornite. Cu puțin noroc se va putea schia inclusiv în acest weekend.

Te invităm să urmărești clipul de mai jos pentru a intra în atmosfera zilelor de iarnă petrecute pe pârtie și pentru a descoperi locurile în care poți ajunge alături de cei dragi anul acesta.