Poiana Brasov a fost inclusa de The Telegraph in topul celor mai bune statiuni de schi din Europa

Britanicii de la The Telegraph au realizat un material amplu dedicat iubitorilor de sporturi de iarnă, material în care stațiunea Poiana Brașov se regăsește printre recomandări.

Aceștia explică pe larg ce implică o vacanță la schi, începând cu aspectele ce țin de organizare și continuând cu echipamentul necesar și cu cele mai bune locații. Aceștia le recomandă cititorilor lor trei destinații, printre care Trysil din Norvegia, Val d’Isere din Franța și, desigur, Poiana Brașov din România.

În timp ce Norvegia este prezentată drept destinația ideală pentru familii și pentru începători, iar Franța este portretizată ca locul perfect pentru profesioniști, Poiana Brașov apare ca fiind cel mai bun loc pentru „vânătorii de chilipiruri.” Cei de la The Telegraph punctează faptul că stațiunea este aproape de Castelul Bran și îi îndeamnă pe turiști să o viziteze pentru a putea profita de prețurile ieftine din Europa de Est.

Articolul complet al publicației britanice poate fi citit aici: https://www.telegraph.co.uk/travel/ski/articles/first-ski-holiday-everything-you-need-to-know/

Aceasta nu este prima oară când cei de la The Telegraph recomandă Poiana Brașov. În 2015 aceștia scriau despre stațiunea din România că este ideală pentru turiștii străini care vor să aibă parte de o experiență plăcută, dar ieftină totodată.